Pravila o privatnosti 

Ova Pravila o privatnosti odnose se na vaše korištenje  web stranice Radio Balkanfox na adresi chat.radiobalkanfox.com  

Na chat.radiobalkanfox.com vaša privatnost je od najveće važnosti. Kao čuvari vaših osobnih podataka, razvili smo ovu politiku kako bismo osigurali da je vaša privatnost uvijek zaštićena dok koristite mrežu chat.radiobalkanfox.com.

Pristupom ili korištenjem web stranice prihvaćate našu Politiku privatnosti. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, nemojte pristupati niti koristiti ovu stranicu.

O chat.radiobalkanfox.com i informacijama koje prikupljamo

Chat.radiobalkanfox.com upravlja društvenom mrežom koja korisnicima nudi skup alata za povezivanje s našom globalnom zajednicom. Mreža chat.radiobalkanfox.com besplatna je za korištenje za sve članove koji ispunjavaju naše dobne kriterije.

U našem online registracijskom obrascu tražimo od vas da nam dostavite određene informacije kao što su vaše ime, vaša adresa e-pošte, vaš spol, lokacija u zemlji, vaš datum rođenja, podaci o vašoj lokaciji i neki izborni detalji o vama. Ovi detalji dostupni su vam bilo kada i mogu se ispraviti ili ažurirati (s izuzetkom spola i adrese profila) putem vaše stranice "Profil".

Prema vlastitom nahođenju, možete odlučiti objaviti dodatne činjenice o sebi. Te činjenice mogu uključivati ​​osjetljive osobne podatke kao što su vaše etničko podrijetlo, razina obrazovanja, seksualni život te fizičko ili mentalno zdravlje. Možete nam dobrovoljno dati osjetljive osobne podatke kada izradite svoj profil. Imajte na umu da fotografije i videozapisi koje objavite mogu otkriti osjetljive osobne podatke o vama, npr. o vašem zdravlju. Ako nam dobrovoljno date osjetljive osobne podatke, izričito pristajete na naše korištenje takvih informacija kao što je opisano u ovim Pravilima privatnosti.

Ako nam šaljete osobnu korespondenciju, kao što su e-poruke ili pisma, ili ako nam drugi korisnici ili treće strane šalju korespondenciju o vašim aktivnostima ili objavama na web stranici, možemo prikupiti takve informacije u datoteku kojoj pristupa samo ovlašteno osoblje. Također možemo prikupljati komentare drugih korisnika o vama u našem odjelu za pritužbe.

Podaci koji se automatski prikupljaju

Dok koristite našu web stranicu, automatski ćemo pratiti određene podatke kao što su vaš IP i adresa e-pošte. Mnoga mjesta prikupljaju ovu vrstu informacija u analitičke svrhe. Ako odlučite otkriti osobne podatke korištenjem bilo kojeg od naših sredstava komunikacije, poput elektroničkih poruka, količina osobnih podataka koje otkrijete postaje vaša osobna odgovornost. Zadržavamo pravo ukidanja računa posjetitelja koji koriste ovu stranicu na način koji nije u skladu s našim Uvjetima korištenja.

Naše korištenje vaših podataka

Možda ćete željeti primati e-poštu od nas u vezi s obavijestima o novim porukama ili u druge svrhe povezane s korištenjem web stranice. Možete se uključiti ili isključiti iz ovih poruka putem svoje stranice "Postavke".

Ako ste se registrirali na jednoj od naših partnerskih web stranica, informacije o vašem profilu bit će dostupne svim korisnicima društvene mreže chat.radiobalkanfox.com bilo putem naše web stranice ili web stranica naših partnera.

Registracijom na jednoj od naših partnerskih web stranica, također ćete dati osobne podatke našem partneru. Njihova pravila o privatnosti i prakse odvojeni su od onih chat.radiobalkanfox.com i snažno vas potičemo da se upoznate s politikama i praksama prikazanim na toj web stranici.

Imajte na umu da također možemo koristiti materijale koje objavite na područjima otvorenog pristupa društvene mreže chat.radiobalkanfox.com u reklamnim i promotivnim materijalima na našim partnerskim stranicama.

Otkrivanje vaših podataka


Ne prodajemo niti iznajmljujemo nikakve osobne podatke o vama i vašoj adresi e-pošte bilo kojoj trećoj strani. Mi objavljujemo skupne informacije u marketinške i promotivne svrhe. Međutim, u tim situacijama ne otkrivamo nikakve informacije koje bi se mogle upotrijebiti za vašu osobnu identifikaciju. Određene informacije, poput vaše lozinke, uopće se ne objavljuju zbirno.

Kako bi održao zdravu zajednicu, RadioBalkanfox surađuje sa svim istražiteljima za provedbu zakona i sa svim trećim stranama kako bi proveo svoje intelektualno vlasništvo ili druga prava.

Zadržavamo pravo otkriti vaše osobne podatke u skladu sa zakonom i kada smatramo da je otkrivanje potrebno za zaštitu naših prava i/ili za poštivanje sudskog postupka, sudskog naloga ili pravnog postupka koji se prikazuje na našoj web stranici.

Vaše korištenje podataka drugih korisnika

Ne smijete koristiti podatke drugih korisnika u komercijalne svrhe, za spam, uznemiravanje ili upućivanje nezakonitih prijetnji. Zadržavamo pravo ukidanja računa onih koji zlorabe podatke drugih korisnika ili koji na drugi način krše Uvjete korištenja.

Kontrola vaše lozinke

Ne smijete otkriti svoju lozinku trećim stranama niti je dijeliti s trećim stranama. Ako, unatoč prethodno navedenom, izgubite kontrolu nad svojom lozinkom, možete izgubiti značajnu kontrolu nad svojim osobnim podacima i možete biti podvrgnuti pravno obvezujućim radnjama poduzetim u vaše ime. Stoga, ako je vaša lozinka iz bilo kojeg razloga ugrožena, trebali biste je odmah promijeniti. To možete učiniti putem stranice "Postavke".

Pregled i promjena vaših osobnih podataka


Nakon što se registrirate, moći ćete pregledavati i mijenjati velik dio svojih osobnih podataka uključujući:
- Vaš profil, fotografije i video zapise;
- Vaš grad, regija i država prebivališta;
- Vaša lozinka.

Odmah ažurirajte svoje podatke ako se promijene tako da se prijavite na svoj račun i slijedite upute na zaslonu. Izričito vas potičemo da povremeno promijenite svoju lozinku kako biste smanjili rizik od neovlaštenog pristupa informacijama o vašem računu.

Sigurnost

Chat.radiobalkanfox.com ima sigurnosne mjere za zaštitu i sprječavanje gubitka, zlouporabe i izmjene informacija pod našom kontrolom. Upoznavanje koristi industrijske standarde za zaštitu povjerljivosti vaših osobnih podataka kao što su vatrozidi. Iako "savršena sigurnost" ne postoji na internetu, naši tehnički stručnjaci na chat.radiobalkanfox.com naporno rade kako bi osigurali vašu sigurnu upotrebu naše stranice.

Brisanje vašeg profila

Korisnici mreže chat.radiobalkanfox.com imaju sljedeće mogućnosti za brisanje svog profila iz naše baze podataka:

Prijavite se na svoj račun, kliknite na podesavanje / (opcije-lijeva strana) Obriši korisnički račun ili na ovom linku: uklonite račun   (mora biti prijava)

Brisanje njihovog datuma

Važno!!! S obzirom da u softveru nemamo opciju brisanja računa i podataka (koju korisnik može klikom izbrisati svoj račun iz sustava a time i svoje podatke) da to učinimo na zahtjev korisnika.

Učitavanje vaših kontakata


Ako korisnik odluči učitati svoje kontakte, prihvaća da će time biti poslana pozivnica e-poštom u njegovo ime, na adrese e-pošte kontakata koji su učitani i zatim odabrani za poziv. chat.radiobalkanfox.com pohranjuje ime i email adresu kontakta u svrhu automatskog povezivanja prijatelja s korisnikom koji šalje pozivnicu. Chat.radiobalkanfox.com ne prodaje ove adrese e-pošte niti ih koristi za slanje bilo kakve druge komunikacije osim pozivnica.

Promjene ovih Pravila privatnosti

Ako odlučimo promijeniti našu politiku privatnosti ili praksu e-pošte, objavit ćemo te promjene u ovoj izjavi o privatnosti, početnoj stranici i drugim mjestima koja smatramo prikladnima kako biste bili svjesni koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima, ako postoje, otkrivamo ih.

Zadržavamo pravo izmjene ove izjave o privatnosti u bilo kojem trenutku, stoga je često pregledavajte. Ako napravimo materijalne izmjene ove politike, obavijestit ćemo vas ovdje, e-poštom ili putem obavijesti na našoj početnoj stranici.